Seçer: ‘Oylarımıza Sahip Çıkmalıyız’




Tarih: 25 Nisan 2023 Salı 16:34


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşlara ‘sandıklarımıza sahip çıkalım’ dedi.

Haber-Şirin Alp

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kalırken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşlara ‘sandıklarımıza sahip çıkalım’ mesajını  vererek; “Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Adil, şeffaf, demokratik bir seçim süreci yaşamak hepimizin ortak gayesi.  İrademizin sandığa girdiği gibi sonuçlara yansıması son derece önemlidir. Hepimiz üzerimize düşeni yapmak durumundayız. Oylarımıza sahip çıkmalıyız. Sizler de ‘oyveötesi.org’ adresinden gönüllü üye olarak bu sürece sahip çıkabilirisiniz. Hepimizin ortak gayesi demokratik, özgür yaşanabilir bir Türkiye’dir” dedi.


Etiket: seçim, vahap, seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA