23 Nisan Uçurtma Şenliği’nde Çocuklar Bir Araya Geldi




Tarih: 25 Nisan 2023 Salı 16:46


Mersin Akdeniz Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla çocuklar uçurtma şenliğinde bir araya geldi. Millet Bahçesi sahil etabında düzenlenen etkinlikte toplanan çocuklar güzel vakit geçirdi.

Haber-Sercan Özdemir

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ve TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliğinde yüzlerce çocuğa renkli ve eğlenceli dakikalar yaşattı. Çocuk bayramını kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden birindeyiz. 23 Nisan’ın hemen ertesinde, çocuklarımız ve ailelerimizle birlikteyiz. Güzel bir uçurtma şenliği düzenledik, çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği stantlar açtık. Hava güzel, mekân güzel… Anneler mutlu, çocuklar mutlu, bizler de mutluyuz. Bu vesileyle geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.


Etiket: uçurtma, şenlik, 23nisan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA