Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu öğrencilerle bir araya geldi




Tarih: 26 Nisan 2023 Çarşamba 14:06


Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Bahçelievler Mahallesi Cemil Ertekin Caddesi’nde yapımı süren çok amaçlı spor salonunda incelemelerde bulundu, ardından Sancaklar Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

  Öğrencilerle okul bahçesinde bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaştı. Vali Osman Hacıbektaşoğlu, çocukların sevgisine her birine tek tek sarılarak karşılık verdi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerle uzun süre vakit geçirerek, sohbet etti. Öğrencilerle vakit geçirmenin kendisine mutluluk verdiğini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek, "Allah hepinize zihin açıklığı versin. Her bir öğrencimiz bu şehrin, bu mukaddes ülkenin gelecekteki teminatıdır” dedi. (IHA)
                                       


Etiket: osman, hacıbektaşoğlu, çocuklar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA