Karaduvar Sahili Yenileniyor




Tarih: 26 Nisan 2023 Çarşamba 15:37


Mersin Karaduvar Mahallesi’nde denizin hemen kenarında, 18 dönümlük alana sahip park ve yeşil alanda yenileme çalışmaları devam ediyor.

Haber-Berna Uslu

Akdeniz Belediyesi’nin son olarak 3’üncüsünü organize ettiği “Geleneksel Balık Festivali” sayesinde adını tüm Türkiye’nin bildiği Karaduvar Mahallesi sahilinde başlattığı 2’nci etap yenileme çalışması devam ediyor. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptığı, yaklaşık 18 dönüm alan üzerinde alana sahip bölgede, bin metrekare genişliğinde bir meydan, 4 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu ile vatandaşlar için sahile giriş yeri yapıldı. Çalışmalar bittiğinde Karaduvar sakinleri, toplamda 21 dönümü aşan bir yeşil alan vatandaşlara sağlanacak.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, memnuniyetini dile getirerek; “Vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Bir tarafımız deniz, diğer tarafımız park ve yeşil alan. Başta Karaduvarlılar olmak üzere Akdenizli vatandaşlarımızın bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Parkımızın, Adnan Menderes Bulvarı’na alternatif bir yer olacağına da inanıyorum. Tabi sadece Karaduvarlıların değil, tüm Mersinlilerin, çocuklarıyla birlikte gelip dinlenebileceği, eğlenip denizin keyfini sürebilecekleri, balık avlayıp piknik yapabilecekleri bir yeşil alanı ilçemize ve vatandaşlarımıza kazandıracağız” şeklinde konuştu.


Etiket: karaduvar, sahilyolu, park, yeşilalan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA