Adem Koca, Haftanın Öğretmenini Ağırlamaya Devam Ediyor




Tarih: 26 Nisan 2023 Çarşamba 16:32


Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor.

Mersin-Mehmet Şah Akın

Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca,  Eğitime sunduğu katkılar ve mesleğinde oluşturduğu fark ile bu haftanın öğretmeni olan Mezitli Doğlu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Erhan Ünügür’ü makamında ağırladı.

Adem Koca; " Eğitimde fedakârca sürdürdüğü örnek nitelikteki çalışmalarıyla evlatlarımıza yol gösterici olan, geleceğimizin mimarı meslektaşlarımızı ağırlamaktan ve aynı ailede olmaktan onur duyuyorum. Öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla geleceğimizi inşa ediyoruz. Eğitime sunduğunuz katkılardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.


Etiket: adem, koca, öğretmen, erhan, ünügür


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA