Tarsus Chp, Sandık Güvenliğine Yönelik Çalışmalarına Devam Ediyor




Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 12:21


CHP Tarsus ilçe örgütü, sandık güvenliğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. CHP ilçe örgütü, sandık görevlileri eğitimlerinin tamamlanmasının ardından, şimdi de avukatlara yönelik olarak 14 Mayıs Seçimleri Hukuk Eğitimi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Haber-Berna Uslu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, toplantının açılışında meslektaşlarına seslenerek; “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girmemize sayılı günler kala gerçekleştirilecek 14 Mayıs seçimleri, demokratik, laik ve hukukun hakim olduğu bir ülkenin yeniden inşası açısından oldukça kritik. Zaman oldukça azaldı. Böylesine önem arz eden seçimlerde en önemli konu ise sandık güvenliği. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sandık görevlilerinin bilgilendirilmesi ve güvenliği konusunu oldukça önemsiyoruz. Bugünde, seçimlerde görev alacak siz değerli meslektaşlarımıza, dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda ayrıntılı bilgiler verilecek. 14 Mayıs’ın adalet için, hukuk içinde bir milat olacağına gönülden inanıyorum. Yargının bağımsız ve hukukun üstün olduğu, adil ve demokratik Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.


Etiket: tarsuschp, sandık, seçim, güvenlik, görevli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA