Yenişehir Belediyesi’nden Kaçak Sakatat Deposuna Baskın




Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 12:49


Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bir depoya yapılan baskında lokanta ve restoranlara satılmak üzere sağlıksız koşullarda muhafaza edilen onlarca kilo sakatat ürünü tespit edilerek kaçak olarak faaliyet gösteren ruhsatsız iş yeri hakkında işlem başlatıldı.kaçak olan ürünler ise imha edildi.

Haber- Mehmet Şah Akın

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar üzerine Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesi’ndeki bir depoya baskın yapıldı. Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan incelemelerde depoda sakatat ürünlerinin hijyen kurallarına uyulmayarak saklandığı ve lokantalara satılmak üzere işlemden geçirilerek ele geçirilen sakatat ürünlerini imha edildi. Depo ise mühürlenerek faaliyetine son verildi.

“Zabıta ekiplerimizle denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz”

Denetimlere ara vermeden yürüteceklerini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit; “Vatandaşlarımızın sağlığını korumak bizim sorumluluğumuz. Bugün bir depoya yaptığımız baskında maalesef korkunç bir manzara ile karşılaştık. İnsan sağlığını hiçe sayanlara karşı mücadelemiz devam edecek. Ketimizde zabıta ekiplerimizle denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 


Etiket: sakatat, kaçak, kasap, zabıta, yenişehir, belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA