Msk Yarın, Galibiyet Alabilecek Mi?




Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 16:14


Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), yarın kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Son haftalarda talihsiz skorlar elde eden MSK, evinde oynayacağı HDI Sigorta Antalya Güneşi maçında galibiyet şansı arayacak.

Haber-Mehmet Şah Akın

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), son 4 maçta peş peşe aldığı mağlubiyetlerin ardından puan kayıpları yaşamıştı. 45 puanla şu an ligin 3'üncü sırasında oturan MSK, yeni transferler gerçekleştirdiğini de duyurmuştu.

 

Final spor maçınının ardından galibiyet yakalayamadı

 

Sezona güçlü bir başlangıç yaptıktan sonra galibiyet serilerine imza atan ve Final Spor maçına kadar en fazla 7 sayılık farkla rakiplerine mağlup olan MSK, son haftalarda farklı mağlubiyetler yaşadı. MSK'nın sezon yolcuğundaki talihsizlikleri, 1 Nisan'da oynanan Final Spor karşılaşmasıyla başladı. Kendi evindeki mücadelesinde rakibine 74-82 mağlup olan MSK, daha sonra Samsun deplasmanında Yılyak Samsunspor'la mücadele etti. Deplasmanda farklı mağlubiyet yaşayan MSK, 63-84'lük skor tablosuyla kente döndü.

 

Balıkesir maçında galibiyetin eşiğinden döndü

 

MSK, son 4 haftadaki karşılaşmalarında galibiyete en çok Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçında yaklaştı. 1 sayılık farkla maçtan mağlup ayrılan MSK, 65-66'lık skor tablosuna imza attı. Carettalar, son olarak Sigortam.Net'le karşılaştı ancak o karşılaşmadan da beklediği şansı yakalayamadı. 76-61'lik mağlubiyet tablosuyla deplasmandan dönen MSK, yarın kendi evinde HDI Sigorta Antalya Güneşi'ni ağırlayacak.

 

20'nci galibiyet gelir mi?

 

Sezonun başından beri oynadığı 26 maçtan 19 galibiyet ve 7 mağlubiyetle ayrılan MSK; şu ana kadar rakiplerine 2 bin 84 sayı atarken, rakiplerinden gelen bin 902 sayıyı ise kendi potasında gördü. MSK, 26 karşılaşmasının 13'ünü kendi evinde, 13'ünü ise deplasmanda oynadı. Kendi evinde oynadığı maçlardan 10 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrılan MSK, dışarıda oynadığı 13 maçtan da 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetle döndü.


Etiket: msk, basketbol, galibiyet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA