YENİ MİY, Eskişehir ile Karşılaşmaya Hazırlanıyor




Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 16:23


Kendi evinde oynadığı Karaköprü maçından galibiyetle ayrılan Yeni Mersin İdman Yurdu, Eskişehir maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Haber- Sercan Özdemir 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve 61 puanla ligin zirve koltuğunda oturan Yeni Mersin İdman Yurdu, son olarak kendi evinde Karbel Karaköprü Belediyespor'u 3-1 mağlup etmişti. Son haftalarda yaşanan beraberlik maçlarının ardından Yeni MİY'in aldığı galibiyet, kırmızı-lacivertli takımın taraftarlarına sevinç yaşatmıştı.

"Şampiyonluk şarkıları için henüz erken"

Kendi evinde oynadığı Elazığspor karşılaşmasından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Yeni MİY, ardından Nevşehir Belediyespor, Belediye Derincespor ve 1922 Konyaspor karşılaşmalarında 1-1'lik beraberlikler yaşamıştı. Kendi evinde oynadığı Şile Yıldızspor maçında 4-0'lık galibiyete imza atarak taraftarların yüzünü güldüren Yeni MİY, sonraki hafta Hacettepe 1945 karşılaşmasında 1-1'lik bir beraberlik daha yaşamıştı. Son olarak kendi evinde Karaköprü maçından 3-1'lik galibiyetle ayrılan kırmızı-lacivertli takımın taraftarları 'şampiyonluk şarkıları' söylemeye başlarken, Yeni MİY'in Sportif Direktörü Vedat Çoban, "Şampiyonluk şarkıları için henüz erken" başlığını taşıyan bir açıklamaya yer vermişti. "Önümüzde çok önemli Eskişehirspor maçı var. Gündemi tamamen bu maça çevirmeliyiz" diyen Çoban, açıklamasının sonunda "Şimdi kenetlenme vakti. Rehavete gerek yok, pes etmek yok, diz çökmek yok, çünkü başka İdman Yurdu yok" diye konuşmuştu.

"Vedat Çoban, açıklama yapma hak ve yetkisine sahiptir"

Açıklamanın ardından, Mersin'de yayın yapan bir gazete; Yeni MİY Sportif Direktörü Vedat Çoban'ın açıklama yapmasını eleştiren bir habere yer verdi. Söz konusu haberin 'kötü niyetli' yapılmış bir haber olduğunu savunan takımdan yeni bir açıklama geldi. Haberi işaret eden takım, "Kulübümüzü ve Sportif Direktörümüzü itibarsızlaştırmaya yönelik kötü niyetli habere karşı açıklama yapmak zorunda kalmaktayız. Sportif Direktörümüz Vedat Çoban, 6 yıl öncesinden başlayan ve bugün şampiyonluğa yürüdüğümüz başarı dolu serüvenimizin her aşamasında sorumluluk almış, şampiyonluklarımızda en büyük emeği olan kişilerden biridir. Aldığı sorumluluk ve görev gereği açıklama yapma hak ve yetkisine sahiptir" ifadeleri yer aldı.

Takım, Eskişehir maçı hazırlıklarından fotoğraf paylaştı

Açıklamanın devamında; "Şehrimizi temsil eden Kulübümüz şampiyonluğa yürürken, bu tür kasıtlı haberlerin, Kulübümüzün sportif başarısını gölgelemeye ve Kulübümüzü itibarsızlaştırmaya yönelik olduğu gerçeğini kamuoyunun takdirine arz ederiz" denildi.  Takım, ardından "Eskişehirspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor" açıklamasıyla, hazırlıklardan fotoğraflar paylaştı. Yeni Mersin İdman Yurdu ile Eskişehirspor karşılaşması 30 Nisan'da deplasmanda oynanacak.


Etiket: miy, eskişehir, maç, karşılaşma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA