Mersin’deki mobilya atölyesinde çıkan yangında 4. işçinin de cansız bedenine ulaşıldı




Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 20:50


Mersin’de bir mobilya atölyesinde başlayarak bitişiğindeki iki atölyeye daha sıçrayan, 1 itfaiye erinin ve 3 işçinin hayatını kaybettiği yangında, kayıp olarak aranan 4. işçinin de cansız bedenine ulaşıldı.

  Merkez Akdeniz ilçesi Sanayi Sitesindeki bir mobilya atölyesinde geçtiğimiz hafta çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki diğer atölyelere de sıçradı. Yanıcı maddelerin yoğunluğu nedeniyle söndürme çalışmalarının güçlükle yapıldığı yangın, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Emniyet Müdürlüğünün Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarının (TOMA) müdahalesi sonucu güçlükle söndürüldü.  
  1 itfaiye erinin ve 3 işçinin hayatını kaybettiği yangında, kayıp olarak aranan bir işçinin cansız bedenine 8. günde ulaşıldı.  
  Ölenlerin kimliklerinin DNA incelemesi sonucu belirleneceği ifade edilirken, konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (IHA)
                                  


Etiket: mobilya, atölye, yangın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA