MESKİ, Mezitli İlçesi Lojistik Destek Merkezi Yapım İşini Tamamladı




Tarih: 28 Nisan 2023 Cuma 11:01


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Mezitli İlçesi Lojistik Destek Merkezi yapım işini tamamladı. Vatandaşların tüm ihtiyaçlarının kesintisiz ve en kısa sürede karşılanmasını sağlayan Lojistik Destek Merkezi, stok malzemelerinin uygun koşullarda saklanmasına da olanak tanıyor.

Haber- Berna Uslu  

MESKİ Genel Müdürlüğü 13 ilçede sürdürdüğü altyapı yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Mezitli Lojistik Destek Merkezi yapım işini gerçekleştirdi. MESKİ, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde başlattığı altyapı yatırımlarının yanı sıra, teçhizat ve tüm ekipmanlarını özenle muhafaza etmek için de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yatırım tutarı olarak MESKİ, 4 milyon 324 bin lira olan yapım işi kapsamında, Mersin’e yeni bir hizmet ve ambar binası sağladı.


Etiket: meski, lojistik, destek, hizmet, bina


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA