MİT operasyonuyla yakalanan PKK’lı terörist adliyeye sevk edildi




Tarih: 28 Nisan 2023 Cuma 12:37


Milli İstihbarat Teşkilatı’nca (MİT) yurt dışında yapılan operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirilen terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG mensubu Rasim Akyol, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

  Edilen bilgilere göre hakkında “silahlı terör örgütlerine silah sağlama” suçundan 15 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve 2018 yılında Hatay’da 25 kilogram patlayıcı madde ile yakalanan eylem hazırlığı içerisindeki PKK/KCK mensuplarına yardım ve yataklık eden Rasim Akyol, MİT’in yurt dışı operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti. Avrupa ülkelerine kaçma arayışındayken yurt dışında düzenlenen MİT operasyonuyla yakalanan Akyol, Türkiye'ye getirildikten sonra İstanbul polisine teslim edildi. PKK/KCK mensubu terörist, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. (IHA)
                                    


Etiket: mit, terörist, operasyon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA