Burhaniye’de Ot Temizleme Timi görev başında




Tarih: 28 Nisan 2023 Cuma 13:17


Burhaniye ilçesinde, bahar yağmurları çiftçileri sevindirirken, yol kenarlarında ve yeşil alanlarda çıkan otlarda da belediyeyi harekete geçirdi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde oluşturulan 4 kişilik ot temizleme timi de Ören Mahallesinde çalışmaya başladı.

  Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde İsmail Korkut, İsmail Tozan, Adnan Akkayık ve Recep Gülen’den oluşan ekibin çalışmaları takdir topladı. Ören Eczacı Rasim Caddesinde ot temizliği yapan ekibin, daha sonra Öğretmenler Mahallesinde görev alacağı kaydedildi. Çalışmaların 20 günden beri devam ettiğini anlatan İsmail Tozan, “Havalar yağışlı gidince otlar büyüdü. Bu otlar kuruyunca tehlike oluşturacak. Bunun için yoğun bir çalışma içine girdik. Ot temizleme çalışmaları 2 ay devam edecek” dedi. (IHA)
                                     


Etiket: buraniye, çiftçi, yağmur


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA