Vahap Seçer; Mezitli Yeni Mahalle Semt Pazarını Gezdi, Vatandaşla Sohbet Etti




Tarih: 30 Nisan 2023 Pazar 17:14


Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Emre Yılmaz ile birlikte semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Haber- Gizem Tokkuzun

Mezitli Yeni Mahalle semt pazarında vatandaşlarla pahalılık hakkında sohbet eden Başkan Seçer, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye destek isteyerek, bu pahalılığı 14 Mayıs'tan sonra sona erdireceklerini söyledi.

“Bizi bu pahalılıktan kurtar”

Karşılaştığı vatandaşlara; “Desteğinizi bekliyoruz” diye seslenen Başkan Seçer’e vatandaşlar da; “Biz kazanacağız” diyerek, destek vereceklerini kaydettiler. Başkan Seçer’i karşısında gören ve “Bizi bu pahalılıktan kurtar” diyerek seslenen vatandaşlara Seçer; “15 Mayıs’tan sonra indirim var” yanıtını verdi.

 

 


Etiket: vahap, seçer, pazar, sohbet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA