Haftayı kayıpla geçen Yeni MİY, için tehlike çanları çalıyor




Tarih: 30 Nisan 2023 Pazar 17:32


TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve zirvenin sahibi olan Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) deplasmanda konuk olduğu ligin son sırasında bulunan Eskişehirspor’a 2-1’lik skorla yenildi.

Haber- Şİrin Alp

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve ligin zirve koltuğunda oturan Yeni MİY, bu hafta deplasmanda Eskişehirspor’a konuk oldu. Kırmızı-lacivertliler ligin son haftalarına gidilirken sahaya galibiyet parolası ile çıkarken ligin son basamağında küme düşme potasında bulunan Eskişehirspor, kümeden çıkabilmek adına mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı.

Es-es, Yeni MİY’i devirdi

Bugün Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynan karşılaşma saat 15.00’de başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekipte gol şanslarını tepti ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlik ile gitti. Devre arasından sonra Eskişehirspor ikinci yarıya etkili başladı. Es-Es’te sahneye çıkan Onur Arı ilk önce 55.dakika hemen ardından 57.dakikada topu ağlar ile buluşturarak  takımı 2-0 öne geçirdi. Kırmızı-lacivertliler 73.dakikada  Tunç Murat Behram takımın tek golünü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeni MİY, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Zirvede işler karıştı

Bu hafta sahadan mağlubiyetle ayrılan Yeni MİY, 31 hafta sonunda 61 puanda kaldı. Haftayı galibiyetle kapatan Belediye Kütahyaspor ise puanı 59 çıkararak zirvede puan farkını 2’ye indirdi. Ligde son 3 hafta girilirken Yeni MİY, için tehlike çanları çalmaya başladı.  


Etiket: yenimiy, tff, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA