Yeni MİY: ‘Bazı Polis Memurlarının Orantısız Güç Kullanarak Taraftarımıza ve Yöneticilerimize Uyguladığı Şiddeti Kınıyoruz’




Tarih: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:07


TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) hafta sonu oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasından 2-1’lik skorla mağlup ayrılmıştı. Karşılaşma sonrasında kırmızı-lacivertlilerin sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapılarak, “Eskişehirspor taraftarının, centilmenlik dışı davranışları ve maç esnasında tribünde, protokolde 90 dakika boyunca taraftarımıza provoke ederek tribün olaylarına sebebiyet vermelerinden dolayı kınıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haber- Sercan Özdemir

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve zirvenin sahibi olan Yeni MİY, pazar günü deplasmanda ligin son basamağında bulunan Eskişehirspor karşısında kritik bir mağlubiyet almıştı. Ligde son 3 hafta öncesinde, 3 puan kaybeden Yeni MİY cephesinden ise müsabaka sonrasında açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada maç esnasında tribünde yaşanan olaylara tepki gösterildi.

“Hayal kırıklığına uğrattığımız için özür dileriz”

Yeni Mersin İdman Yurdu, kulübü adına yapılan açıklamada ilk olarak alınan mağlubiyet dolayısıyla taraftarlardan özür dilendi ve şöyle devam edildi, “Dün karşılaştığımız Eskişehirspor müsabakasında sergilediğimiz ruhsuz mücadele ve kötü futbol sonucunda aldığımız yenilgi ile şehrimiz ve taraftarlarımızı üzdüğümüz ve hayal kırıklığına uğrattığımız için özür dileriz” denildi.

 “Tribün olaylarını kınıyoruz”

Eskişehir deplasmanında tribünde yaşanan olaylar ile ilgilide açıklamada, “Eskişehirspor taraftarının, centilmenlik dışı davranışlarıyla, takımını desteklemeye kendi imkanlarıyla gelen taraftarımıza uyguladığı alçakça saldırıyı lanetliyor, maç esnasında tribünde ve protokolde 90 dakika boyunca taraftarımıza provoke ederek tribün olaylarına sebebiyet vermelerinden dolayı kınıyoruz” açıklaması yapılarak şöyle devam edildi, “Ayrıca Eskişehir Emniyeti’ne bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor; ancak bazı polis memurlarının orantısız güç kullanarak taraftarımıza ve yöneticilerimize uyguladığı şiddeti kınıyor, yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz” denildi.

 

 


Etiket: yeni, miy, şiddet, taraftar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA