Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gönülden Gönüle’ Konseri




Tarih: 2 Mayıs 2023 Salı 10:19


Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Türk Müziği Topluluğu’nun ‘Gönülden Gönüle’ mottosuyla düzenlediği konsere yoğun ilgi duyuldu.

Haber-Mehmet Şah Akın

Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketi nedeniyle ara verdiği etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gökayaz, “Sanat topluluklarımızın altyapısını geliştirmek için büyük bir çaba sarf ettik”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Gerçekleştirilen konserin Büyükşehir Belediyesi sanat topluluklarının iyi noktalara ulaştığının göstergesi olduğunu söyleyerek; “Bu geçen süre içerisinde biz de özellikle sanat topluluklarımızın altyapısını geliştirmek için büyük bir çaba sarf ettik ve bugün görüyoruz ki gerçekten sanat topluluklarımız iyi bir noktaya gelmiş. Bu bize bundan sonrasında birçok farklı proje ortaya koymak için bir ışık veriyor. Bundan sonraki süreçlerde birçok farklı etkinliklerde bir araya geleceğimizi umuyoruz. Bunun için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 


Etiket: büyükşehirbelediyesi, konser, sahne, tiyatro


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA