Başkan Gültak, Bakan Nebati İle Birlikte Mersin İş Dünyasını Ziyaret Etti




Tarih: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 12:31


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Doç. Dr. Nureddin Nebati ile AK Parti Mersin İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte, Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, Teknik Masura, Berdan Cıvata ile ÇELKONSAN fabrikalarını ziyaret etti, iş insanları ile bir araya geldi.

Haber-Mehmet Şah Akın

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Mersin’de bulunan Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili adayı Doç. Dr. Nureddin Nebati ile birlikte, iş insanlarıyla bir araya geldi.

TOGG’u gören vatandaşlar aracın etrafını sarıp fotoğraf çektiler

Hazine Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati’nin; Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile gerçekleştirdiği buluşmalarda; otomobili gören vatandaşların aracın etrafını sarıp hatıra fotoğrafları çektirdi. Başkan Gültak da yerli ve milli otomobil TOGG önünde fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.

 


Etiket: mustafa, gültak, nebati, işdünyası, togg


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA