Aşık Mahzuni Şerif’in adı müzik sınıfında yaşayacak




Tarih: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 15:21


Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulunan Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu lisesinde oluşturulan Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı.

  Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı'nın açılışını yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, okulda eğitim gören öğrenciler tarafından sunulan mini müzik konserini de dinledi. Nevşehir’deki birçok okullarda bu tür etkinliklerin yapılabilmesi için müzik sınıflarının oluşturulduğunun söyleyen Vali Becel, “Özellikle müzik ve resim gibi birçok konuda yetenekli öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri için okullarımızda bu tür sınıflara önem veriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi Aşık Mahzuni Şerif Müzik sınıfının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (IHA)
                                      


Etiket: aşık, mahzuni, şerif, sahne, nevşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA