Vahap Seçer: ‘Bu ülke zengin bir ülke’




Tarih: 4 Mayıs 2023 Perşembe 10:44


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hak sahiplerinin Büyükşehir Belediyesi Encümen’i huzurunda kura çekilişi ile belirlendiği Sevgi Bahçem Hobi Parkı’nın açılışı düzenlendi. Seçer, kentin içinde yeşil alanların artırılması gerektiğini söyleyerek; “Millet olarak hep ‘Yeşil artsın’ diyoruz ama yeşil artmıyor beton artıyor. Bunda bir tezat var” dedi.

Haber- Mehmet Şah Akın

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve kura çekilişlileri Büyükşehir Belediyesi Encümen’i huzurunda şeffaf bir şekilde yapılan Hobi Parkı’nın açılışını gerçekleştirip, kazananlara anahtarlarını verdi.

“Para hırsı böyle binalar yaptırıyor”

Seçer, Kent genelinde yeşil alanların artırılması gerektiği ve Büyükşehir’in bu konuya büyük önem verdiğini vurgulayarak; “Millet olarak hep ‘Yeşil artsın’ diyoruz ama yeşil artmıyor beton artıyor. Bunda bir tezat var. Bütün siyasetçiler ‘Huzur, barış, kardeşlik’ diyor kavga artıyor. Herkes en güzel şeyi diliyor ama uygulamaya gelince tersini yapıyor. Şimdi para hırsı böyle binalar yaptırıyor. Oysa geniş geniş parkların olması lazım” dedi.

“ Bu ülke zengin bir ülke”

Ülkenin kaynaklarının zengin olduğuna değinen Başkan Seçer; “Allah bizlere akıl vermiş, feraset vermiş, zeka vermiş, vicdanınızın sesini dinleyin, aklınızı kullanın. Bu ülke güçlü bir ülke, bu millet güçlü bir millet. Bu ülkenin kaynakları soyulmadığı sürece bu ülke zengin bir ülke. Belediyenin kaynakları nasıl zenginse, Mersin Belediye Başkanı 4 yıldır ‘biz güçlü bir belediyeyiz, güçlü bir kentiz, hizmet yapacağız, gerekçe bulmayacağız, paramız yok demeyeceğiz’ diye haykırıyorsa, bütün engellemelere rağmen, eski kötü mirasa rağmen Mersin halkına hizmet edebiliyorsa emin olun bu zihniyet, bu anlayış, bu yönetim şekli 15 Mayıs’tan sonra Türkiye’yi yönetsin, Türkiye de Mersin gibi 4 yıl içerisinde kendini bulur” dedi.

“Memleketin kaynaklarını israf etmeyeceğiz”

Seçer; 15 Mayıs’taki seçimin önemine vurgu yaparak; “Sizler destek olunuz ki biz de seçilmiş cumhurbaşkanına, seçilmiş hükümete; ‘Ey sayın cumhurbaşkanım, biz Mersin halkına hizmet edeceğiz, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Memleketin kaynaklarını israf etmeyeceğiz, yandaşlarımıza yedirmeyeceğimize dair söz verdik’ diyelim. Hata yapanın yakasına yapışırız. Onun için sizden rahatlıkla oy istiyoruz. Sayın genel başkanımıza onun için rahatlıkla kefil oluyoruz. Biz buradayız. Biz memleketin hakkını, hukukunu gözetmek zorundayız. Hangi partiden olursa olsun Mersin’de herkes bir bütündür. Herkes bizim kardeşimiz. Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkes bizim kardeşimizdir. Bizim düsturumuz budur” ifadelerini kullandı.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA