Vahap Seçer: ‘Mersin Tarihinin En Yüksek Oyunu Alacağız’




Tarih: 4 Mayıs 2023 Perşembe 12:13


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Kuruçeşme’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’in Seçim Ofisi açılışına katılım gösterdi. Başkan Seçer; “. Biz Mersin’den sorumluyuz. Yerel seçimlerde Mersin’de tarihin en yüksek oyunu alacağız” açıklamasını yaptı.

Haber- Gizem Tokkuzun

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’in Seçim Ofisi açılışına katıldı.

“CHP’li belediyeler yeni bir dönem, yeni bir çığır açtı”

Başkan Seçer, 4 yıl önce belediyelerde kurdukları gönül köprülerini15 Mayıs'tan sonra tüm Türkiye’de kuracaklarını vurgulayarak; “11 Büyükşehir belediyesi demek, Türkiye'nin yaklaşık yüzde 50 nüfusunun yaşadığı, ekonomisinin üçte ikisinin döndüğü şehirler demek. Türkiye'de gerçekçi anketler yapılıyor. Bu yapılan anketlerde 30 büyükşehir belediyeleri içerisinde en başarılı belediyeler CHP’li Büyükşehir Belediyeleridir. Buna kimseye itiraz edemiyor. Çünkü CHP’li belediyeler yeni bir dönem, yeni bir çığır açtı”dedi.

“Mersin tarihinin en yüksek oyunu alacağız”

Seçer, Rehavete kapılmadan sandıklara sahip çıkılması gerektiği uyarısında bulunarak; “14 Mayıs'ta sakın ola hırsızlara müsaade etmeyelim, oyları çaldırmayalım. Daha sonra saflarımızı daha da sıklaştıracağız. 11 ay sonra yerel seçimler geliyor. Evelallah hizmetlerimizin de dozunu artıracağız hiç merak etmeyin. Biz Mersin’den sorumluyuz. Yerel seçimlerde Mersin’de tarihin en yüksek oyunu alacağız” dedi.

Antmen: “saltanatını yıkarak halka vereceğiz”

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise, “100 yıl önce bu ülkede bir adam inanarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Benim iki eserim vardır’ diyor. Biri Türkiye Cumhuriyeti. Ne pahasına olursa olsun onu ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Hiç kimse bunu aklından çıkarmasın. 100 yıl önce yaptık yeniden yapacağız. İkincisi de ailem ve ferdi olmaktan onur duyduğumuz partimiz, yuvamız CHP. Atatürk'ün altı okunun peşinde bu ülkede 100 yıl önce nasıl sarayın iktidarını yıktıysak, iktidarı halka verdiysek, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında sarayın iktidarını, saltanatını yıkarak halka vereceğiz. Sana söz Mersin, sana söz Türkiye” cümlelerini kullandı.

Özyiğit, “Her görüşten insan var masada”

Her seçimin kıymetli olduğunu ancak 14 Mayıs seçiminin çok farklı bir önemi olduğunu vurgulayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Tek adam sistemine geldikten sonra ülkenin hangi koşullara taşındığını, hangi olumsuzluklarla karşılaştığını hepimiz ayrı ayrı gördük. Bugün CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu beş benzemezden bir masa oluşturdu. Her görüşten insan var masada. Sayın Genel Başkanımızın beş ayrı görüşü o masada bir araya getirmesi, bu ülkede Cumhuriyet’i, demokrasiyi isteyenlerle onun karşısında olanların karşı karşıya olduğu anlamına geliyor. Onun için çok kıymetli” diye konuştu.

Tarhan, “Oyunu artırmamız gerekiyor ki milletvekili sayılarımızı arttıralım”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçmek kadar, TBMM’nin yapısının da mutlaka değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek “Parlamenter sayımızı da değiştirmemiz gerekiyor. Mersin’in görevini yapması gerekiyor. CHP’li olmayanların da oyunu almamız gerekiyor. Oyunu artırmamız gerekiyor ki milletvekili sayılarımızı arttıralım. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Mersin’in başaracağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz, “1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy CHP’ye”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Adayı Emre Yılmaz, Toplumun tüm kesimlerinin son güne kadar çalışıp CHP’nin oy oranlarını yükseğe çekmesi gerektiğini vurgulayarak “Sizlerde bizlere bu noktada destek olacaksınız. Bugün bu seçim Çeşmeli otobanını yapmayanlarla 3. çevre yolunu yapanlar arasında. Bu seçim Havalimanını bitiremeyenlerle sahili aydınlık yapanlar arasında arkadaşlar. Sizlerin çabası çok mühim. 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne” ifadelerini kullandı.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA