Hakan Güneş, Hakimiyet Gazetesi’ni Ziyaret Etti




Tarih: 4 Mayıs 2023 Perşembe 16:56


TİP Mersin Milletvekili Adayı Hakan Güneş, Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti. Seçime günler kala sahadaki izlenimlerini gazeteye aktaran Güneş, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu’nun ve gazete emekçilerinin görüşlerini de dinledi.

Haber- Şirin Alp

Emek ve Demokrasi Platformu çatısı altında seçime giren Türkiye İşçi Partisi, Mersin'den 1'inci Sıra Milletvekili Adayı olarak Hakan Güneş'i gösterdi. TİP'in Mersin'deki milletvekili aday listesinin devamında ise Ebru Çerçi, Bülent Ufuk Ateş, Gencer Baykul, Şilan Ekinci, Uğurcan Esiroğlu, Ayşe Sibel Levent, Ali Hakan Çetin, Tenzile Yadigar Ak, Oğuz Özcanlı, Olcay Yılmaz Uluğ, Kamuran Günay ve Deniz Arslan yer aldı.

GÜNEŞ, MERSİN'DEN VEKİL ÇIKACAKLARINI BELİRTTİ

TİP Uluslararası İlişkilerden sorumlu MYK Üyesi ve Deprem Koordinatörü Akademisyen Hakan Güneş, milletvekili adayı olarak seçim bölgesi Mersin'de çalışmalarını sürdürürken; Mersin basınıyla da temaslarını sıcak tuttu. Bu kapsamda gazetemize bir ziyaret gerçekleştiren Güneş, Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu'yla bir araya geldi. Yaklaşan seçimlerde Türkiye İşçi Partisi'ne Mersin'deki ilginin oldukça yüksek olduğunu belirten Güneş, Mersin'den milletvekili çıkartacakları iddiasını ortaya koydu.

TİP'İN FARKLI KESİMLER TARAFINDAN BENİMSENDİĞİNİ VURGULADI!

Hakan Güneş, Türkiye İşçi Partisi'nin son günlerde ortaya koyduğu dik duruş ve kararlı mücadele nedeniyle toplumun farklı birçok kesimi tarafından benimsendiğini vurguladı. Sahada çalışmalar yürüttüklerini ve bu çalışmalarda kamuoyunda Türkiye İşçi Partisi'ne oy vereceğini söyleyen birçok yurttaşla karşılaştıklarını sözlerine ekleyen Güneş, TİP'in bu dönem TBMM'de ciddi bir temsil hakkına sahip olacağını belirtti.

MERSİN BASINI, 14 MAYIS SONRASI VEKİLLERİ YAKINDAN TAKİP EDECEK!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu, Güneş'e siyasi kariyerinde başarı dilerken; bu dönem adayların kısa bir seçim süreci geçirdiklerini belirtti. Bu süreçte adayların büyük bir çoğunluğunun Mersin basınıyla sıcak temaslar kuramadığını kaydeden Topçu, Güneş'in bu noktada önemli bir tavır geliştirdiğine dikkat çekti. Mersin'in yeni bir döneme hazırlandığını kaydeden Topçu; 28'inci Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Mersin'i temsil edecek milletvekillerinin çalışmalarını gelecek 5 yıllık süreç içerisinde yakından takip edeceklerinin altını çizdi.

 


Etiket: tip, mersin, milletvekili, hakan, güneş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA