Msk, Ankara’da Mücadele Ediyor




Tarih: 5 Mayıs 2023 Cuma 15:26


Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), OGM Ormanspor’la yarın Ankara’da karşılaşacak. ’Aynı Potada Aynı Rotada’ sloganıyla yola çıkan Carettalar, yeni bir galibiyet şansı arayacak.

Haber-Mehmet Şah Akın

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1'inci Ligi'nde mücadelede eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), kendi evinde oynadığı Antalya maçında yaşadığı galibiyeti, yeni galibiyetlerle taçlandırmak için Ankara'da mücadele edecek. Mersin MSK ve OGM Ormanspor karşılaşması, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 15.45'te M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda oynanacak.

ADI HAFTALARCA 'GALİBİYETLERLE' ANILDI!

Sezona Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la başlayan MSK, ilk 3 haftada galibiyet yaşarken; sezonun 4'üncü haftasında TED Ankara Kolejliler'e kendi evinde mağlup olmuştu. Ardından 9 maçlık galibiyet serisine imza atan MSK, Çağdaş Bodrum Spor maçında sezonun ikinci mağlubiyetini görmüştü. Devamındaki 8 maçta da bir TED Ankara Kolejliler mağlubiyeti yaşayan MSK, Final Spor karşılaşmasına kadar istikrarlı bir başarı yakalamıştı.

ANTALYA MAÇINA KADAR MAĞLUBİYET ÜSTÜNE MAĞLUBİYET YAŞADI!

1 Nisan'da oynanan Final Spor karşılaşmasından 82-74 mağlup ayrılan MSK, devamındaki Yılyak Samsunspor maçından 84-63, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçından 65-66 ve Sigortam.Net karşılaşmasından 61-76 mağlup çıkmıştı. Nisan ayında arka arkaya mağlubiyetler yaşayan MSK, 29 Nisan'da kendi evinde oynadığı HDI Sigorta Antalya Güneşi maçından ise 89-76 galip ayrılarak, 4 hafta süren kara bulutları üstünden attı.

EDGE, EVANS VE TUNALI SON MAÇA DAMGA VURDU!

Antalya Güneşi maçının yıldızları Darnell Edge, Sean Evans ve İlker Tunalı oldu. Edge; maçta 23 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve 2 top çalma başarısı yakaladı. Evans da 12 sayı, 7 ribaund, 1 asist ve 3 top çalma performansına imza attı. Tunalı ise sergilediği performansla 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma tablosu yakaladı.

OGM'Yİ DAHA ÖNCE YENMİŞTİ!

4'ü Nisan ayında olmak üzere sezon içerisinde toplam 7 mağlubiyet yaşayan MSK, 27 karşılaşmanın 20'sinden ise galibiyetle ayrıldı. Rakiplerine şu ana kadar 2 bin 173 sayı atan MSK, rakiplerinden gelen bin 978 sayıyı da kendi potasında gördü. Sezonun 13'üncü haftasında OGM Ormanspor'u kendi evinde 90-84 yenen MSK, yarın OGM'yle bir kez daha karşılaşacak.


Etiket: msk, ankara, maç, ogm, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA