Kılıçdaroğlu: ‘Mersin, Değişime Hazır Mısın?’




Tarih: 5 Mayıs 2023 Cuma 16:52


"Ben Kemal, Geliyorum" diyerek Mersin’e gelen Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıdaroğlu, Eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanındaki miting meydanında Mersinlilerle buluştu. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş da Mersin mitinginde Kılıçdaroğlu’na eşlik etti. Kılıçdaroğlu’nun "Kul hakkı yemedim, kul hakkı yedirmeyeceğim" ve "Söz verdim, sözümden asla dönmeyeceğim" sözleri, alanı dolduran coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca alkışlandı.

Haber-Gizem Tokkuzun

"EMİN OLUN BU ÜLKEYE GÜZEL BAHARLARI BİRLİKTE GETİRECEĞİZ"

Miting konuşmasına, "Mersin, değişime hazır mısın?" cümlesiyle başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Mersinlilere şu sözlerle seslendi; "Birlikte değiştireceğiz. Birleşe birleşe değiştireceğiz. Bir otoriter yönetimi, demokratik yollarla göndereceğiz ve Türkiye'ye huzuru, bereketi, kardeşliği getireceğiz. Türkiye güzel bir ülke ve bu güzel ülkede hepimiz dostça yaşayacağız. Size bunun sözünü veriyorum. Bugün aynı zamanda Hıdırellez. Bize baharın gelişini müjdeliyor. Ben de size baharı vaat ettim. Güzel baharlar gelecek diye. Emin olun bu ülkeye güzel baharları getireceğiz, beraber getireceğiz, birlikte getireceğiz, birlikte mücadele edeceğiz, birlite sandığa gideceğiz, birlikte oy vereceğiz ve sonra sevincimizi bütün dünyayla paylaşacağız. Evet, biz ülkemize baharı getirdik. Evet, biz ülkemize demokrasiyi getirdik diye haykıracağız. Bütün dünya bunu duyacak."

MANSUR YAVAŞ, İKTİDARIN LGBTİ KARNESİNİ AÇIKLADI!

Mansur Yavaş ise konuşmasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya özel bir yer ayırdı. Önceki günlerde Millet İttifakı'na LGBTİ üzerinden yüklenen Soylu, "Hani LGBTIQ diyorlar ya onun içerisinde hayvanla insanın evlenmesi de var" demişti. "Bunu ilk kez burada söylüyorum" diyerek iktidarın LGBTİ karnesini paylaşan Yavaş, "Sayın İçişleri Bakanı sürekli 'bunlar gelirse erkekle erkek, insanla hayvan evlenecek' diyor. Sürekli fantazilerini anlatıyor. Maşallah çok zengin fantazileri var. Onun için de 'bunlar gelmesin' diyor. Bakın Türkiye'de 2002'den sonra bir sürü LGBTİ derneği kurulmuş bu hükümet zamanında. 14 tane kurulmuş. Bunlardan 7'si Süleyman Soylu döneminde kurulmuş. LGBTİ Oteli açılmış. En göze çarpan da 'Müslüman Eşçinseller Derneği'ne de izin vermişler. Durum budur. Devlet, kimsenin cinsel hayatına karışmaz" diye konuştu.

MERSİN, HAKKINI ALACAK!

İktidarın Mersin'i unuttuğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Mersin hakkını almadı. Sizlere söz, iktidarımızda Mersin hakkını alacak. Gece gündüz didindik. 4 yıldır Mersin'e baharı getirdik. Uyku bize haram oldu. Yoksulumuzla, garibimizle, gurebamızla beraber olduk. Acılarını paylaştık. Mutluluklarını paylaştık. Köylünün yolunu yaptık. Üretimi destekledik. Bunları bir başımıza yaptık. Azmimizle, Mersinlimize olan sevgimizle, inancımızla yaptık. Bundan sonra Mersinli hemşehrim, sana söz! Mersin de hakkını alacak" dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA