OGM Genel Müdür Yardımcısı Nane, Mersin’i Ziyaret Etti




Tarih: 6 Mayıs 2023 Cumartesi 13:21


Orman Genel Müdür Yardımcısı Zekeriyya Nane, beraberinde Orman Yangınlarıyla Mücadele Daire Başkanı Mustafa Songür, Havacılık Daire Başkanı Mahmut Okutan ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Oğuz Döner ile birlikte Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Haber-Şirin Alp

Karşılamada bulunan Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’a Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Ali Kişi, şube müdürleri, işletme müdürleri ve şefler eşlik etti.

 

Yangın sezonu öncesi gerekli kontrol ve denetimleri yapmak amacıyla bölgeye gelen Genel Müdür Yardımcısı; yapılan toplantıda gerekli talimatları verdi. Çavuşlu Mahallesi’nde inşaatı devam eden hizmet binasında da incelemelerde bulunan Genel Müdür Yardımcısı, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları için teşekkür ederek hizmetlerin devamını diledi. ​


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA