Nebati’den Miting Açıklaması!




Tarih: 6 Mayıs 2023 Cumartesi 13:54


Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün Mersin’de gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekleştireceğimiz Mersin Mitingi’nin, milletimizin bizlere gösterdiği ilginin bir yansıması olacağına inanıyoruz” ifadesine yer verdi.

Haber-Kadri Duman

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mersin Mitingi, saat 16.00’da Mersin Millet Bahçesi yanındaki miting alanında gerçekleştirilecek. Mitinge sayılı saatler kaldı.

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den yapılan açıklamada, “Mersin'in birçok ilçesine ziyaretlerimizi tamamladık ve gördük ki bize gösterilen ilgi, alaka çok yüksek, iktidarımıza olan güven tam. Makroekonomik göstergeler açısından dövizdeki hızlı yükselişin suni olduğunu hep açıkladık. KKM başladığından beri, döviz kurlarının oynaklığına bir önlem olmuştur. KKM'yi, önümüzdeki süreçte, zamana yayarak hesaplarımızı yaparak, iktidarımız devam ederken 31 Aralık sonrasında da sürdürebiliriz” ifadeleri yer aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA