Büyükşehir, Ulaşım Kalitesini Artırmak için Çalışmalarını Sürdürüyor




Tarih: 7 Mayıs 2023 Pazar 12:05


Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir noktasında ulaşım kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Tarsus’un Ferahim Şalvuz Mahallesi’nin ana arterinde bozuk zemin söküm ve sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor.

Haber-Berna Uslu

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un eski Ankara Yolu bölgesinde yer alan ve yeni konutlaşmanın devam ettiği Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde başlattığı yol iyileştirme faaliyetlerini aralıksız devam ediyor.

Molla Kerim Caddesi üzerinde yıpranmış kilitli parke taş söküm faaliyetini yerine getiren ekipler, akabinde 1 kilometre uzunluğunda sıcak asfaltlama yaptı. Yine Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde; Sağlık Ocağı’nın da yer aldığı 1620 Sokak ile 1644 Sokak’ta da bozuk zemini söken ekipler, 600 metre sıcak asfalt dökümünü gerçekleştirdi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA