Başkan Seçer’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yanıt




Tarih: 7 Mayıs 2023 Pazar 15:49


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin mitinginde kendisine yönelik yaptığı konuşmaya yanıt verdi.

Haber-Şirin Alp

 Erdoğan'ın; "Kardeşlerim, şu Mersin'de şu belediyenin Mersin'e hizmeti var mı? Bunların tavrı ne biliyor musunuz? Çöp, çukur, çamur. Bunlarda belediyecilik budur" cümlesine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Vahap Seçer, "Sokağında dolaşmadan, parklarında gezmeden; yoksuluyla, genciyle, köylüsüyle konuşmadan helikopterle inerseniz Mersin’in çöp, çukur, çamur olmadığını bilemezsiniz" ifadelerini kullandı. Seçer, katıldığı bir toplantıda Erdoğan'ın "Bunlarda hizmet aşkı yok. Mersin'e son 21 yılda ne kadar kamu yatırımı yaptık biliyor musunuz? 98 milyar lira kamu yatırımı yaptık" sözlerine ise "Senden kim ne gördü ki kardeşim? Sen devletin, milletin parasıyla, kaynağıyla Mersin'e yatırım yaptıysan yaptın. Biz de yaptık" dedi. Seçer, Erdoğan'ın "Bay Kemal, senin belediye başkanın ne yaptı" sözlerine ise "Mersin'e neler yaptığımızın cevabını Mart 2024’te hemşehrilerim verecektir. Fragmanını da 14 Mayıs’ta hep beraber izleyeceğiz" yanıtını verdi.


Etiket: vahap, seçer, erdoğan, açıklama, miting


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA