Başkan Seçer, ‘Çavuşlu Mitingi’ne Katıldı




Tarih: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:20


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Hasan Ufuk Çakır’ın gerçekleştirdiği ‘Çavuşlu Mitingi’ne katıldı

Haber-Mehmet Şah Akın

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 4 yıl boyunca gerçekleştirecekleri hizmetler için her türlü makama ve kuruma gidip Mersinlilerin menfaati için çalıştığını belirterek; “Hiç kimseden de çekinmedim. Biz Mersin’in menfaati için bütün kapıları zorlarız, açar geçeriz” ifadelerini kullandı.

 

“Arkadaşız, kardeşiz, akrabayız”

 

Başkan Seçer, bazı kesimlerin süreçte adeta cenke gidermişçesine söylemlerde bulunduğunu söyleyerek; “Savaşa gitmiyoruz, bakın bir yanılgıya düşmeyelim, yüksek tonda sanki birbirimizle cenk ediyormuşuz gibi taraftarlarını heyecana getirmek isteyen siyasetçilere kulağınızı tıkayın. Biz cenge gitmiyoruz. Arkadaşız, kardeşiz, akrabayız. Aynı aileden farklı partilere oy veren insanlar var” dedi.

 

“Çalmakla israf etmenin farkı yok”

 

Seçer, Mitingin yapıldığı Çavuşlu Mahallesi’nin siyasilerin ‘Milliyetçilik’ üzerinden oy devşirmeye çalıştığı bir bölge olduğuna dikkat çekerek; “Mertçe konuşalım. Biz dimdik, direkt konuşuyoruz. Geldik yönetime belediyede 10-11 bin insan çalışıyor, hala çalışıyor. Bir şarkı tutturdular ‘Çalışanlar işten çıkartılıyor, vatan evlatları işten çıkartılıyor, memleket çocukları..’  Şu anda çalışan 11 bin kişi bu memleketin evladı değil mi? Gidin belediyeye sandık koyun, çoğu geçmiş seçimlerde benim partime oy veren insanlar değil, bizim öcü olmadığımızı görünce belki fikirleri değişmiştir. İnsanları bölmeyin. Yazıktır günahtır. Bu ülkeyi parsel parsel satanlara yazıklar olsun. Bu ülkenin kamu kaynağını israf edenlere yazıklar olsun. Çalmakla israf etmenin farkı yok, ikisi de senin paran” ifadelerini kullandı.

 

 “Dini duygularla oynamayın”

 

Başkan Seçer; “Ben belediye başkanıyım. Dört yıldır uyku bana haram, neden, sokakta alnım açık başım dik gezmem lazım. Ali Mahir Başarır mecliste parlamentodaydı. Dişe diş, göze göz mücadele etti. Yan gelip yatabilirdi, korkabilirdi, tutuklarlar, bir sürü tuzak kuruyorlar. Belediye için kurmadılar mı? Terör örgütlerinin yanında duranları Allah kahretsin. Benim Partimin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Siz Mustafa Kemal'in partisinden terörist çıkartamazsınız. Bir gün öyle bir gün böyle bu halkın aklını karıştırmayın. Milli duygularıyla oynamayın. Bu günahı yapmayın. Dini duygularıyla oynamayın. Gelin hizmet konuşalım, hodri meydan” şeklinde konuştu.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA