Mersin’de “ALLEGRA ENSEMBLE” Konseri Düzenleniyor




Tarih: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 11:47


Mersin Devlet Opera ve Balesi “Bi’ Dünya Müzik" sloganıyla yola çıkan, İtalyanca anlamı "Neşeli Topluluk" olan “ALLEGRA ENSEMBLE” konserini yeniden Mersinli sanatseverleri bir araya getiriyor.

Haber-Sercan Özdemir

Soprano Mehlika Bilgin Karadeniz, 1. Keman’da Ümmiye Özdem, 2. Keman’da Şenzelita Aykanat Bayram, Viyola’da Melda Sak, Viyolonsel’de Hande Ulutaş, Flüt/Mandolin/Vokal’de Müjde Akden, Perküsyon’da Irmak Tokgöz ve Piyano’da Gülriz Tunca’nın olduğu, düzenlemelerini Osman İşmen’nin yaptığı konserde türküler, tangolar, müzikaller, fadolar, şansonlar ve klasik caz parçaları klasik müzik enstrümanları ile çok sesli icra edilecek.

Türk halk müziği ezgilerini klasik müzik ve caz ile harmanlayarak seslendiren, aynı zamanda dünya müziklerinden de örnekler sunan grup, seyircilerle keyifli bir konserde buluşacaklar. Konser 9 Mayıs 2023Salısaat 20:00’de Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA