‘Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadın Korosu’ Dinletisi Anneler Günü için Sahne Alacak




Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 10:26


Akdeniz Belediyesi, “Anneler Günü” dolayısıyla Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadın Korosu’nun dinleti sunacağı renkli bir etkinlik sunacak. Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Hulki Muradi de “Hayat ve Anlamı” adını taşıyan fotoğraf sergisini sanatseverlerle bir araya getirecek.

Haber-Mehmet Şah Akın

Akdeniz Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosu, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla konser verecek. Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde düzenlenecek dinletinin tarihi 10 Mayıs Çarşamba (yarın); saati ise 14:30

Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Hulki Muradi'nin, “Hayat ve Anlamı Fotoğraf Sergisi” de Akdeniz Belediyesi’nin kente ve sanatseverlere kazandırdığı Akdeniz Sanat Galerisi’nde fotoğraf severlerle bir araya gelecek. 12 Mayıs (Cuma) günü saat 17:00’de organize edilecek buluşmada fotoğraf sanatçısı Muradi, söyleşi ve ardından imza günü gerçekleştirecek

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen bu etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA