Başkan Seçer: ‘Biz Altın Varaklı Saraylarda Değil, Sokakta Siyaset Yapan Siyasetçileriz’




Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 11:11


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çeşmeli ve Tömük Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin önceden devraldığı borç yüküne rağmen hizmet yapmayı sürdürdüğünü belirterek; “Mersin’i nasıl yükseltip Türkiye’nin yıldızı haline getirdiysek, Türkiye’de sadece Avrupa’da değil dünyada yıldızı parlayan bir ülke olacak” dedi.

Haber-Gizem Tokkuzun

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli ilçesine bağlı Çeşmeli ve Tömük Mahallelerini ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından çiçekler ve alkışlarla karşılanan Başkan Seçer'in Erdemli'deki ilk durağı Çeşmeli oldu.

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Mayıs sabahında Cumhurbaşkanı olacak”

Başkan Seçer tek amaçlarının Türkiye’nin huzur, refah ve güçlü bir ülke olmasını sağlamak olduğunu belirterek; “Biz insanlara hizmet etmek istiyoruz. AK Partili de, MHP’li de bizim kardeşimiz. Bu ülkenin temel çizgileri, ilkeleri var. Bizler Atatürk'ün yolunda giden insanlarız. Misak-i milli sınırlarımız, bayrağımız, canımızdan öte vatanımız var. Farklı pencereden ülke sorunlarına bakan ama temelde ‘Türkiye'nin sorunları var’ diyen birçok partiyle yan yana geldi Cumhuriyet Halk Partisi. Bunun oluşumundaki en büyük emek mimarı diyebileceğimiz kişi bugünkü Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. 15 Mayıs sabahında Cumhurbaşkanı’ dır. Özellikle bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş vatandaşlarıma sesleniyorum; amacımız hizmet etmek. Amacımız sizlerin daha mutlu bir ülkede yaşaması, özellikle çocuklarımızın, torunlarımızın, hepimizin huzurlu bir ülkede yaşaması” ifadelerini kullandı.

“Türkiye sadece Avrupa’da değil dünyada yıldızı parlayan bir ülke olacak”

Büyükşehir Belediyesi’nin önceden devraldığı borç yüküne rağmen hizmet yapmayı sürdürdüğünü belirten Başkan Seçer, “4 yıldır, bugünkü parayla yaklaşık 300 milyon dolar kötü mirası ödedik. 300 milyon doların karşılığı yaklaşık 6 milyar TL’dir. Bu rakam, 2022 yılında sadece 1 yıllık sizlere yaptığım; sadece Büyükşehir’in,MESKİ’yi katmıyorum; masrafların karşılığıdır. Bir de adamın ayağını yakalayın, koşmasını engelleyin; ama Allah’ın izniyle bu belediye buna rağmen zapt olmadı hizmetlerini yaptı. İnşallah Türkiye’yi de uçuracağız. Mersin’i nasıl yükseltip Türkiye’nin yıldızı haline getirdiysek, Türkiye’de sadece Avrupa’da değil dünyada yıldızı parlayan bir ülke olacak” dedi.

“Biz altın varaklı saraylarda değil, sokakta siyaset yapan siyasetçileriz”

Başkan Seçer; Vatandaşlardan aldığı izlenimlerin seçimleri Millet İttifakı’nın kazanacağını gösterdiğini söyleyerek; “İddialı bir şey söylemek istiyorum. İyi bir siyasetçi geleceği okur, ne olacağını görür. Biz bu seçimi kazanacağız, onu söyleyeyim. Seçime bir hafta kaldı. Bu seçimi kazanacağız derken; ‘gelin yan gelip yatalım, sandıkları bırakalım’ anlamında söylemedim. Ama kazanacağız. Sokaklar yanıltmaz. Biz, bizim genel başkanımız altın varaklı saraylarda siyaset yapmıyor. Biz sokakta siyaset yapan siyasetçileriz. Sutre gerisinde de saklanmıyoruz” dedi


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA