Keçiören’de Çanakkale’yi görmeyen genç kalmayacak




Tarih: 9 Mayıs 2023 Salı 15:08


Ankara Keçiören Belediyesi, “Çanakkale’yi Görmeyen Genç Kalmasın” sloganıyla düzenlediği Çanakkale gezisi seferlerini sürdürüyor.

  Keçiören Belediyesinin, Çanakkale’ye düzenledikleri geziler çerçevesinde Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından Keçiören İmam Buhari Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi öğrencileri, belediye önünden hareket eden otobüsle Çanakkale’ye uğurlandı. 
  “Bu toprakları vatan yaptıklarını canlı canlı görmelerini sağlıyoruz” 
  Çanakkale’ye ulaşan öğrencilerin rehberler eşliğinde Çanakkale savaşları ve kazanılan zafer hakkında bilgilendirileceğini söyleyen Başkan Altınok, “Gençlerimiz kahraman ecdadımızın destansı öyküsünü Çanakkale’de en çıplak şekliyle görüyorlar. Milli ve manevi duyguların gelişmesi için bu tür geziler çok önemli. Atalarımızın büyük fedakarlıklarla, canları pahasına bizlere bu toprakları vatan yaptıklarını canlı canlı görmelerini sağlıyoruz” dedi. (IHA)
                                      


Etiket: keçiören, çanakkale, turgut, altınok


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA