Burhanettin Kocamaz, Vatandaştan Tam Destek Sözü Aldı.




Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:17


İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarınI tüm hızıyla sürdürüyor. Kocamaz, Bozyazı ve Anamur İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber-Kadri Duman

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala il ve ilçe genelinde esnafları dolaşan İYİ Parti Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı, ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına Anamur ve Bozyazı’da devam etti.

Her gittikleri yerde sorunların ve şikâyetlerin aynı olduğu, işlerin durgun fiyatların yüksek ve buna rağmen esnafların kar edemediğini belirten Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, Ülkenin içinde bulunduğu karanlıktan çıkması, gelecek nesillere daha aydınlık bir ülke bırakabilmek adına hep birlikte el ele bunu başaracaklarını belirtti.

Kocamaz, 14 Mayıs seçiminin önemini vatandaşlara anlattı. Özellikle mevcut sistemin değiştirilmesi gerektiğini nedenleriyle anlatan Kocamaz, vatandaştan tam destek sözü aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA