OGM; Bakım, Emniyet ve Atış Konularında Eğitim Verdi




Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 13:55


Orman Bölge Müdürlüğünde(OGM), Ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim sağlandı.

Haber-Sercan Özdemir

Mersin Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Atış Poligonunda yapılan eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Veysel Önen, şube mühendisleri, işletme şefleri, orman muhafaza memurları ile diğer silahla teçhiz edilecek personel katılım sağladı.

Mersin Polis Eğitim Merkezi tarafından iki aşamalı olarak 8-9 Mayıs tarihleri boyunca 88 kişiye verilen eğitimler, teorik olarak tabancaların tanıtımı, tabancaların özellikleri, yasal mevzuat, tabanca sökme ve takma uygulamaları şeklinde verilip ardından, temel atış eğitimi yapıldı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA