Kartepe Sünnet Şöleni 24 Haziran’da




Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 15:17


Kartepe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel sünnet şöleni 24 Haziran’da yapılacak.

  Kartepe Belediyesi’nin 13’ncüsünü düzenleyeceği sünnet şöleni hazırlıkları başladı. 24 Haziran Cumartesi Günü saat 14.00’da İstasyon Mahallesi Meşelik Park’ta düzenlenecek şölen öncesinde ilçe genelinde kayıtlar başladı. 32 Mahalle Muhtarlığına ya da Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne Kayıt formları doldurarak başvuru yapılabilecek. 
 Kayıtlar için Kartepe ilçe sınırlarında oturma şartının yanı sıra sünnet olacak çocukların 2020 ve öncesi doğumlu olması ve nüfus cüzdanı fotokopisi olması gerekiyor. Geleneksel sünnet şöleninin 13’ncüsü düzenleyeceklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Delikanlılığa ilk adımını atacak ilçemizdeki miniklerimiz için geleneksel hale olarak düzenlediğimiz sünnet şöleninde bu mutluluğu yine hep beraber yaşamak istiyoruz. Şölen havasında geçecek olan etkinliğimize herkesi bekliyoruz" dedi. (IHA)
                                  


Etiket: kartepe, sünnet, şölen


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA