Cem Kavalcı, maç öncesi açıklamalarda bulundu




Tarih: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 16:33


Bugün Bayburt Özel İdare Spor’la karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber-Kadri Duman

Sezonun başından bu yana oynadığı karşılaşmalarda yediği gollerle adından sıkça söz ettiren Tarsus İdman Yurdu, 11 Mayıs Perşembe günü saat 15.00'de Tarsus Şehir Stadyumu'nda Bayburt Özel İdare Spor'u konuk edecek.

"GENÇLERİMİZ İLE ZORLUKLAR İÇİNDE MÜCADELEYİ GERİDE BIRAKTIĞIMIZ BİR SEZON OLDU"

Karşılaşma öncesi, bu maçın kendi sahalarında oynayacakları son maç olacağını belirten TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, "Bu sebepten ötürü gelecek sezon adına taraftarlarımızı arkamızda görmek ve takımımıza olan desteğine ihtiyaç duyduğumuzdan ötürü siz kıymetli taraftarımızı perşembe günü Tarsus Şehir Stadı'nda görmeyi arzu ediyoruz. Gençlerimiz ile zorluklar içinde mücadeleyi geride bıraktığımız bir sezon oldu. Görülenden çok görülmeyen problemlere çözüm üretmek adına elimizden gelenin fazlasını yaptığımız bir sezonu geride bırakıyoruz. Başkanlık sürecimde takımımıza bir kuruş para girişi olmazken, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yaptığımız maddi destek ile işleri yürütmeye çalıştık. Takımımız en iyi döneminde bile deplasmana gidecek parayı bulmak konusunda sıkıntı çekerken bizler düşmüş takımımızı ezdirmemek adına her deplasmana sorunsuz götürdük ve en iyi otellerde konaklattık" diye konuştu.

"TİY'İN TİY'DEN BAŞKA DOSTU YOKTUR"

Taraftarlarından bu süreçte sadece yanlarında olmalarını isteyen Kavalcı, "Perşembe günü gelin ve takımımıza destek olun. Tarsus İdman Yurdu'muzun Tarsus İdman Yurdu'ndan başka dostu yoktur. Gelecek sezon ile ilgili planlarımızı da en kısa zamanda bir canlı yayın ile siz taraftarımız ile paylaşacağız. Elimizden ne geliyorsa bin fazlasını yaptığımızı bilin. Bize güvenin ve destek olun. Er ya da geç bu büyük camia eski ihtişamlı günlerine dönecektir. Projelerimiz var, proje üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz. Tüm çıkarımız Tarsus İdman Yurdu'muzun menfaati için. Tekrar tekrar söylüyorum, perşembe günü takımımızı yalnız bırakmayın ve maça gelin takımımızın yanında olun" dedi.

"MEHMET SİNAN YEŞİLOT İLE 2,5 YILLIK PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANMIŞTIR"

Takım, öte yandan resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir sözleşme imzaladıklarını belirterek; "Bugün Kulüp Başkanımız Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yakup Eryiğit'in katılımı ile takımımızın gelecek sezon planlaması çerçevesinde altyapısında yetişen genç yeteneğimiz 2006 doğumlu Mehmet Sinan Yeşilot ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Sahada gösterdiği mücadele ile bizleri gururlandıran genç futbolcumuz ayrıca takımımızda süre aldığı süreçte profesyonel ligde gol atma başarısı da göstermiştir. Bu anlaşma planlamamız çerçevesinde bir başlangıç olmuştur. Transfer tahtasını yeni sezonda açmak adına da çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Transfer tahtasını açma sürecinde sadece bizim değil takımımıza gönül veren insanlardan da manevi anlamda gördüğümüz desteği maddi olarak da görmeyi bekliyoruz. Anlaşmanın takımımız ve futbolcumuz adına hayırlı olmasını diliyoruz. Biliyoruz ki düştüğümüz yerden daha güçlü kalkacağız" ifadelerine yer verdi.


Etiket: cem, kavalcı, bayburt, tarsusidmanyurdu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA