Başkan Gültak, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti




Tarih: 11 Mayıs 2023 Perşembe 11:03


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Barış, Bahçe, Mesudiye, Kiremithane, Güneş ve Hal mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, taleplerine kulak verdi.

Haber-Kadri Duman

Başkan Gültak, Gün içinde Mardin Savurlular Derneği yönetimi ve üyeleriyle de bir araya gelerek esnaf ve mahalle sakinlerinin dile getirdiği talep ve sıkıntıları dinledi, çözümü için ilgili kişilere yetki verdi. AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği Başkan Gültak; Akdeniz’in değişim ve dönüşümünün sürmesi, hizmet, proje ve yatırımların artarak devam etmesi için 14 Mayıs’taki genel seçimlerde de vatandaşlardan destek istedi.

Gençlerle sohbet eden Başkan Gültak, belediyenin farklı alanlarda verdiği meslek edindirme kurslarına katılmaları için çağrı yaptı. Göreve geldiği ilk günden beri her mahalleye ayırım yapmadan hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Gültak, 4 yılda hiç kimsenin aklına gelmeyecek projeleri Akdeniz’e kazandırdıklarını belirtti.

“Yıkmadan düzeltmek mümkün değil”

Seçer devamında;  “Bugün Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşümü hayata geçirdik. Mümkün değil gibi görünüyordu ama proje bitti ve bugün insanlar yeni evlerine yerleşip yaşamaya başladı” şeklinde sürdüren Başkan Mustafa Gültak, şöyle konuştu; “Şevket Sümer, Güneş, Hal, Çay, Çilek’te yaşayan insanlarımız bizden taziye evi, park, bahçe, spor alanı istiyor. Peki, nasıl yapalım? Evler iç içe, hiç arazi yok. Yıkmadan düzeltmek mümkün değil. 100 yıl da geçse böyle kalır. İşte bu nedenle Çay Mahallesi güzel bir örnektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle yerinde kentsel dönüşümü bu mahallemizde başardık. Aynı şekilde, yıllar içinde çöküntü bölgesine dönüşen Barış Mahallemizde de yerinde kentsel dönüşüm projesinin başlamasını sağladık ve bölgede inşaatlar hızla yükseliyor” şeklinde konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA