Mersin Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Annelerinden ‘Anneler Günü’ Konseri




Tarih: 11 Mayıs 2023 Perşembe 14:20


Akdeniz’in Saklı Nağmeleri Kadınlar Korosu ile Mersin Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu Annelerinin; “Anneler Günü Dayanışma Konseri” yoğun bir ilgi gösterildi. Koro Şefi Reyhan Bezdüz’ün yönetiminde gerçekleşen özel konserde tüm şarkılar “Anneler” için söylendi.

Haber-Sercan Özdemir

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen konsere; Akdeniz Belediye Başkanı M. Gültak’ın Eşi Behiye Gültak, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Duman, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna ile birlikte, Akdeniz’in birçok farklı mahallesinden kadınlar ve çocuklar katılım sağladı.

Anneler Günü’ne özel olarak seslendiren koronun,  özel şarkılar dinleyicilerin büyük beğeni ve alkışını topladı; seslendirilen eserler dinleyicileri kimi zaman hüzünlendirdi, kimi zaman neşelendirdi. Anneler Günü’ne özel konser sonrası Behiye Gültak, Koro Şefi Reyhan Bezdüz’e çiçek takdim etti.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA