Büyükşehir Tarım ve Hayvancılıkla Uğraşan Üreticilere Destek Olmaya Devam Ediyor




Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 11:00


Büyükşehir Belediyesi tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticileri ekipman konusunda desteklemeyi sürdürüyor.

Haber-Berna Uslu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tarım ve hayvancılığın desteklenmesi için örnek projelerini sürdürüyor.“Güneş Topluyoruz Sizin İçin” sloganıyla yürütülen yüzde 50 hibe destekli güneş enerji paneli dağıtımından, 360 üretici faydalanıyor.

 Aşlar: “Projemiz 2023 yılı için planlanmış”

Projeden toplam 360 üreticinin faydalandığını söyleyen Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Tarımsal Hizmetler, Eğitim ve Kooperatifler Şube Müdürlüğü’nde görevli Endüstri Mühendisi Esin Aşlar; “Projemiz 2023 yılı için planlanmış, Güneş Paneli Desteği Projesi kapsamında yüzde 50 hibeli bir projedir. Projemizden arıcılar ve hayvancılıkla ilgilenen üreticilerimiz faydalanmaktadır. 300 üretici ile başladığımız projemiz, gelen yoğun talep üzerine 360 üreticiye yükseltilmiştir” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA