Osmaniye’de deprem konutlarının yapımı devam ediyor




Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 13:55


Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’de binaları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için planlanan kalıcı konutların yapımı devam ediyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’de binaları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için planlanan kalıcı konutların yapımı devam ediyor.

  Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde yapımı devam eden kalıcı konutların yıl sonuna kadar tamamlanıp evi yıkılan depremzedelere teslim edilmesi planlanıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 7 bloktan oluşan konut alanında 152 dairenin yer alacağı ve 2 bodrum, zemin artı 4 kattan oluşacağı konut alanında 86 adet 3+1 daire ve 66 adet 2+1 dairenin yer aldığı bildirildi. (IHA)
                                   


Etiket: kahramanmaraş, konut, yapım, çalışma, osmaniye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA