TARSUS, LİGDEN DÜŞMEYİ GARANTİLEDİ




Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 15:38


Tarsus İdman Yurdu, kendi evinde oynadığı Bayburt Özel İdare Spor’a da 6-1 mağlup olarak, ligden düşmeyi garantiledi.

Haber-Mehmet Şah Akın

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve yediği yüksek gol sayılarıyla gündemdeki yerini koruyan Tarsus İdman Yurdu, Tarsus Şehir Stadyumu'nda Bayburt takımıyla karşılaştı.

TOPLAM 26 GOL ATTI, 121 GOL YEDİ!

Lig'in 17'inci sırasında yer alan TİY, şu ana kadar oynadığı 35 maçtan 3 galibiyet, 12 beraberlik ve 20 mağlubiyetle ayrıldı. TİY, şu ana kadar rakiplerine toplam 26 gol atarken, rakiplerinden gelen 121 golü ise kendi kalesinde gördü. TİY, son olarak ligde kendisinden sonraki sıralarda yer alan Bayburt Özel İdare Spor'la karşılaştı. TİY, karşılaşmaya Emre Kara, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, İsmail Çetiner, Yusuf Eren Arıca, Yusuf Pürçek, Hüseyin Tulgar, Mert Temizkan, Mehmet Yeşilot, Mehmet Özer ve Mansur Darende ile çıktı. Bayburt takımının maç kadrosunda ise Ömer Can Laçin, Burak Bozbey, Deniz Solmaz, Ali Ateş, Musa Kavaklı, Tuncay Kılıç, Murat Dündar, İbrahim Halil Öner, Semih Çeliktürk, Berat Aydın ve Ömer Bayram yer aldı.

7'İNCİ DAKİKADA 1 GOL ATTI, 83 DAKİKADA TOPLAM 6 GOL YEDİ!

İlk yarı TİY'in rakibi karşısında 2-1 geride kaldığı karşılaşma, TİY'in 6-1'lik mağlubiyetiyle noktalandı.  2022'nin Ekim ayından bu yana galibiyet göremeyen TİY, son karşılaşmada da galibiyet şansı yakalayamadı. Karşılaşmanın ilk golü TİY oyuncusu Yusuf Eren Arıca'dan 7'inci dakikada geldi. Maçın devamında bir daha gol sevinci yaşayamayan TİY, 18'inci dakikada rakip takım oyuncusu Ali Ateş'in ayağından çıkan topla karşılaşmanın ilk golünü yedi. Maçın 43'üncü dakikasında Bayburt oyuncusu Burak Bozbey, 48'inci dakikada Ali Ateş, 72'inci dakikada İbrahim Halil Öner, 79'uncu dakikada Mustafa Dündar ve 83'üncü dakikada İbrahim Halil Öner'in attığı goller sonucu karşılaşma 6-1'lik skorla noktalandı.

 


Etiket: tarsusidmnyurdu, lig, başarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA