SİLİFKE BELEDİYESPOR TFF’DE 3. LİG’E YÜKSELDİ




Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 15:47


Silifke Belediyespor, penaltı vuruşlarında rakibi Viranşehir Belediyespor’u 12-11 mağlup ederek, TFF 3.Lig’e yükselme şansı yakaladı.

Haber-Kadri Duman

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele ederek, Anamur Belediyespor'u önceki hafta Konya'da mağlup eden Silifke Belediyespor, bu kez Viranşehir Belediyespor'la karşılaştı. Maç, Kırşehir Ahi Stadyumu'nda oynandı.

İKİ TAKIM, KIRŞEHİR'DE MAÇ YAPTI!

Teknik Direktör Muzaffer Zorlu yönetimindeki takımın maç kadrosunda Burak Onur, Selahattin Öztürk, İbrahim Halil Şimşek, Adnan Tizer, Oktay Özer, Umut Balcı, Yasin Bayram, Emrecan Yıldızhan, Halil Akhan, Serdal Öz ve Umut Akpınar yer aldı. Teknik Direktör Seyithan Özdaş yönetimindeki Viranşehir Belediyespor ise maça Emrah Tuncel, Halil Gedik, Erhan Gözetlik, Abdurrahman Kurtboğan, Burkay Ahmet Yazıcı, Muhammed Faruk Çiçek, Muhammed Akdeniz, Gökhan Karataş, Tugay Komşu, Orhan Pala ve Recep Çoban'la çıktı.

 

SEVİNDİREN TABLO, PENALTILARDA OLUŞTU!

Gol sevinci yaşanmayan karşılaşma 0-0'lık skorla berabere tamamlanırken, uzatmalar da berabere bitti. Ancak penaltılarda Silifke Belediyespor şampiyonluk şansı yakaladı. Yasin Bayram, Burak Onur, Umut Akpınar, İbrahim Anıl Tekeli, Halil Akhan, Oktay Özer, Adnan Tizer, İbrahim Halil Şimşek ve Şefik Can Erel'in attığı gollerle Silifke Belediyespor 12-11'lik galibiyeti yakalayarak TFF 3. Lig'e yükseldi.

 

"ŞAMPİYON SİLİFKE BELEDİYESPOR"

Şampiyonluk pozu paylaşan takım, "Kırmızı lacivert renklerimize gönül veren Silifke'mizi stadyuma çeviren deplasmanda ve evimizde bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, Silifkeli hemşehrilerimize ve Kırmızı Şeytanlar'a çok teşekkür ediyoruz. Şampiyon Silifke Belediyespor" açıklamasıyla destek verenlere teşekkürlerini iletti.

 

VALİ PEHLİVAN: "30 YIL ARADAN SONRA..."

Şampiyonluğun ardından kentin önde gelen isimlerinden ve spor takımlarından destek ve kutlama mesajları geldi. Takımı tebrik eden Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "30 yıl aradan sonra profesyonel lige çıkmayı başaran Silifke Belediyespor takımımızı tebrik ediyorum. Takımımızın yönetimine, teknik ekibine ve futbolcularına çıktıkları TFF 3. Lig'de başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

SADIK ALTUNOK VE VAHAP SEÇER'DEN TEBRİK MESAJI!

Karşılaşma sonrası Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok tarafından yapılan paylaşımda, "Kırşehir Ahi Stadyumu'nda Viranşehir Belediyespor ile gerçekleştirilen 3. Lig'e yükselme Play-Off maçını kazanan şehrimizin takımı Silifke Belediyespor'u yürekten tebrik ediyor, ilçemizde dev ekranda ve stadyumda takımımızı destekleyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon Silifke Belediyespor" ifadeleri yer aldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de bir tebrik mesajı paylaşarak, "Kentimizin kulüplerinden Silifke Belediyespor'u 3. Lig'e yükselmesinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

ÖZYİĞİT SİLİFKE'Yİ KUTLARKEN, YENİ MİY'İ DE UNUTMADI!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, "3. Lig'e Yükselme Play Off Final maçında Viranşehir Belediyespor'u mağlup ederek 3. Lig'e yükselen Silifke Belediyespor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" paylaşımını yaparken; Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise "Tebrikler Silifke Belediyespor. TFF 3.Lig'e çıkma başarısı gösteren kentimizin takımı Silifke Belediyespor'u kutluyorum. 2. Lig yolunda kentimizin bir diğer takımı olan Yeni Mersin İdman Yurdu'muza başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 


Etiket: galibiyet, silifkebelediyespor, lig


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA