Başkan Yılmaz: ‘Annelerimizi Bir Gün Değil, Her Gün Sevelim^’




Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 09:00


Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Yılmaz; “Fedakârlığın, merhametin, sabrın ve karşılıksız sevginin timsali olan annelerimizi bir gün değil, her gün sevelim ve kıymetini bilelim” dedi.

Haber-Şirin Alp

Toroslar Belediye Başklanı Atsız Afşın Yılmaz, anneler gününü kutlayan bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz; “Türk milletinin zor zamanlarında ve nice kahramanlık destanlarında; fedakâr ve cefakâr anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatlarının izi vardır. Bizler, başımızın tacı annelerimize layık evlatlar olduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Annelere verebileceğimiz en güzel hediye, sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve güven içinde yaşayabilecekleri bir dünya. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

 


Etiket: annelergünü, atsızafşınyılmaz, mesaj


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA