Aydın’da 330 traktör sürücüsüne eğitim verildi




Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:25


Aydın’ın beş ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 330 traktör sürücüsüne Rops ve Reflektör kullanımı hakkında eğitim verildi.

  Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce, Traktör sürücülerine yönelik “Rops /Reflektör” eğitimi faaliyetleri devam ediyor. Gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde Bozdoğan Haydere, Sırma, Olukbası, Koyuncular ve Altıntaş, Didim Akyeniköy, Kuyucak Kurtuluş, Karacasu Cumhuriyet Meydanı’nda, Söke Çalışlı mahallelerinde toplam 330 traktör sürücüsüne trafik kazalarında araç devrilmeleri ve devrilmelerinin neden olduğu yaralanmalardan korumayı hedefleyen Rops (Rollover Protection System) sistemi ile traktörlerin gece-gündüz görünürlüğünü arttıran reflektör, sarı flaşör lamba  konularında sürücülere eğitim verilerek bilgilendirme yapıldı. Eğitimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi. (IHA)
                                       


Etiket: aydın, jandarma, traktör, sürücü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA