‘KAMYON’ PRÖMİYERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ




Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:16


Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Kamyon’, prömiyerini Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Haber-Berna Uslu 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 2022-2023 sezonundaki yeni oyunlarından biri olan “Kamyon” Mezitli Kültür Merkezi’nde yapılan prömiyerde seyirci karşısına çıktı. 

Prömiyerin konusu: Kamyonları bozulunca ıssız bir yolda kalan 4 kişi ve bekledikleri tamircinin üzerine kurulan oyun, toplumun belirli kesimlerinin çalışma koşullarını ve zorlu hayat mücadelesini anlatıyor. 
Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunun biletleri günler öncesinden tükendi. 

Savaş, “Çok güzel bir çalışma oldu”
Oyun hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Hülya Savaş; “Memet Baydur, Türk tiyatrosunun çok önemli yazarlarından biridir. O’nun çok sevilen ve çok tercih edilen bir oyunu olan Kamyon’u sahneledik. Gayet güzel bir çalışma oldu. Seyircimiz de oyunu çok sevdi” şeklinde konuştu.

Savaş, Mersinlileri tiyatro oyunlarını izlemeye davet eden Savaş, oyunun toplumda karşılığı olan karakterlerden oluştuğunu belirterek; “Seyircilerimizin sahnede gördükleri her karakter, aslında toplumun içinde karşılığı olan karakterler. Seyircimiz oyunlarımızda bazen belki kendini bulacak, belki bir tanıdığını bulacak, belki de oyunu Türkiye’nin şu anki haline benzetecek” dedi.


Etiket: kamyon, prömiyer, şehirtiyatrosu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA