Başkan Seçer: ‘Vatandaşlarımız Cesurca Gelsin, Oylarını Kullansın Bir Şenlik Havası İçerisinde’




Tarih: 14 Mayıs 2023 Pazar 14:50


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı.

Haber-Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer oyunu ailesi ile birlikte; Yenişehir İlçesi’nde yer alan Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1045 nolu sandıkta kullandı.

“Oyu kullandık ama aynı şekilde sandıktan çıkması lazım”

Başkan Seçer, Oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, katılımın oldukça yüksek olduğu 2023 seçimlerinde herkesin kullandığı oya sahip çıkması gerektiğini belirterek; “Biz de siyasiler, partiler olarak yasaların bize verdiği yetkiyle, güçle ve milletimizin desteğiyle o irademizin sandıktan girdiği gibi çıkmasını da sağlayacağız. Oyu kullandık ama aynı şekilde sandıktan çıkması lazım. Bunu da sağlayacağız. Vatandaşlarımız cesurca gelsin, oylarını kullansın bir şenlik havası içerisinde. Neticede ülke savaşa gitmiyor. Bu demokratik bir mücadeledir. Bu Anayasal bir vatandaşlık hakkıdır. Oylarını kullansınlar ama oylarına sahip çıksınlar. Bunu arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Meral Seçer: “Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Meral Seçer, seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğuna vurgu yaparak; “Bu seçimlerin ülkemizde bayram havasında geçmesini diliyorum. Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum şimdiden” diye konuştu. Bu seçimde kadınların önemli bir rol oynadığına işaret eden Seçer, “Kadın; her alanda olduğu gibi özellikle evinde, çevresinde ve toplumda çok etkisi olan bir aktör. Hayırlısı olsun diyorum ve iyi olacağını düşünüyorum. Tüm annelerimizin de Anneler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA