Büyükşehir’den Anneler Günü’ne Özel Atölyeler




Tarih: 14 Mayıs 2023 Pazar 15:54


Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel Seramik Duvar Süsü ve Makrome alanında atölyeler düzenledi. Atölyelere katılan kadınlar, seramik hamurundan, farklı dekoratif duvar süsleri yaptı.

Haber-Şirin Alp

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi, ‘Anneler Günü’ne özel atölyeler düzenledi. Seramik Duvar Süsü ve Makrome olarak 2 alanda verilen atölyeler, kadınlar tarafından çok ilgi gördü.

Adnan Menderes Bulvarı Polis Evi karşısında bulunan Etkinlik ve Sanat Merkezi’nde yapılan atölyelerde ilk olarak Seramik Duvar Süsü yapıldı. Eğitmen eşliğinde kendilerine özel düzenlenen atölyeye katılan kadınlar seramik hamuruna şekil vererek, birbirinden güzel dekoratif ürünler ortaya çıkardı.

“Anneler Günü özel programımızda seramik ve makrome atölyelerimiz var”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda görevli Burcu Sert, seramik Duvar Süsü Atölyesi ile Makrome Atölyesi’ne kadınların büyük ilgi gösterdiğini belirterek; “Anneler Günü özel programımızda seramik ve makrome atölyelerimiz var. Seramik atölyemizin eğitimcileri de Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kadın üreticileri. Kadın üreticilerimiz, öğrendikleri ve bu işten para kazandıkları atölye etkinliklerini, şimdi başkalarına öğretiyor” ifadelerini kullandı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA