Başkan Yılmaz: ‘Katılımın Yüksek Olduğunu Görüyorum ve Sakin Bir Oy Kullanma Süreci Yaşanıyor’




Tarih: 14 Mayıs 2023 Pazar 16:01


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

Haber­- Sercan Özdemir

Başkan Yılmaz; Mithat Toroğlu Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs Ortaokulu’nda, 2243 numaralı sandıkta eşi Meltem Yılmaz ile birlikte oyunu kullanarak seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Yılmaz; “Oyumuzu kullandık. Milletimizin iradesi yönetime yansıyacak. Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi seçiyoruz. Katılımın yüksek olduğunu görüyorum ve sakin bir oy kullanma süreci yaşanıyor. Vatanımıza, devletimize, milletimize ve Mersinimize hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Başkan Yılmaz, tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutlayarak; “Annelerimiz, bizim en değerli varlıklarımız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA