Sandığa gidemeyenlere ‘seyyar sandık’ gitti




Tarih: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 17:40


Gazipaşa’da hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen seçmenler, ’seyyar sandık’ uygulamasından faydalanarak oylarını kullandı.

  Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa seçmenler için bu seçimde de ilçede seyyar sandıklar oluşturuldu. Gazipaşa İlçe Seçim Kurulu görevlileri, Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oluşturulan seyyar sandıkları önceden başvuruları kabul edilen seçmenlere yardımcı olabilmek için sabah saatlerinde Gazipaşa Adliyesi önünden hareket etti. Ekipler, ilçede yaşayan ve oy kullanmaya gidemeyecek derecede hasta olan evlere seyyar sandık götürdü. Sandık görevlileri tarafından oy kullanma işlemi hakkında bilgi verildikten sonra taşınabilir kabine 5 seçmen oylarını attı. (IHA)
                                       


Etiket: gazipaşa, seyyar, sandık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA